100 Χρόνια με ημιτελικό κυπέλλου

2023-12-01 19:23

Αύριο το πρωί στις 11:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γιορτάζουμε τα 100 Χρονια Ιστορίας μας και στις 20:00 το βράδυ στα Καμίνια όλοι μαζί δίπλα στις Γυναίκες μας!!  Νίκη με τον Κρόνο......."Και φύγαμε για Τελικό!

 Μεγάλη μέρα η αυριανή για τον Ιστορικό Όμιλο του Εθνικού Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς, που γιορτάζει σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο στολίδι του Πειραιά μας το Δημοτικό Θέατρο, τον πρώτο Αιώνα ζωής και προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό, με μεγάλες εκπλήξεις και καλεσμένους, όλους όσους αγαπούν τον Αθλητισμό και ξέρουν να τιμούν έναν πολύ μεγάλο & Ιστορικό Όμιλο! 

Το Γυναικείο Τμήμα Βόλεΐ θα βρεθεί σύσσωμο το πρωί στην εκδήλωση του Ομίλου  μας, αλλά το ίδιο βράδυ καλείται να ξεπεράσει στον Ημιτελικό του Κυπέλλου την πολύ επικίνδυνη ομάδα, του Κρόνου Αγ. Αναργύρων, για να μπορέσει να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό του θεσμού, με σκοπό, "ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ" .

Η ομάδα μας βρίσκεται αρκετά καλή κατάσταση και ΚΑΛΕΙ τους Φιλάθλους μας να ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ στις Αθλήτριες μας δίνοντας, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στο Κλειστό Καμινίων ( Υμηττού 36 & Μουτσοπούλου) το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 σπρώχνοντας την Ομάδα μας σε ακόμα μία μεγάλνίκη και άλλο έναν Σπουδαίο Τελικό! 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Χατζηβασιλείου Σ, Μέκιος Αν, & Οσιπίδης Π. Όλοι στην Μεγάλη Γιορτή μας το πρωί και το Βράδυ Όλοι Καμίνια.... και Φύγαμε για Τελικό.