Ανακοίνωση για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

2021-07-30 22:40

Με έκπληξη διαβάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα τις ανακοινώσεις παραίτησης του προπονητή και της υπεύθυνου του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και πραγματικά αυτή η απόφαση μας εξέπληξε καθώς αφήνει την ομάδα χωρίς τεχνική και οικονομική στήριξη για την νέα χρονιά με κίνδυνο την μη συμμετοχή της στο προσεχές πρωτάθλημα.

Δεχτήκαμε μια πολύ σοβαρή πρόταση από έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με το γυναικείο ποδόσφαιρο την οποία και θα αξιολογούσαμε στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο.

Λαμβάνοντας όμως υπ' όψιν την ξαφνική παραίτηση της υπεύθυνης του γυναικείου ποδοσφαίρου κ. Τζελέπη καθώς και του προπονητή κ. Ελευθεριάδη και χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη πρόταση καθώς ο χρόνος πιέζει για την κατάθεση του φακέλου της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα δεχτήκαμε την πρόταση και ξεκινάμε το προγραμματισμό της νέας χρονιάς με τον κ. Κιμιγκελη Βασίλειο ως ηγήτορα και χορηγό του γυναικείου ποδοσφαίρου και των ακαδημιών αυτού.

Η οικογένεια του Εθνικού τους ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της αφού πλέον είναι κομμάτι της ιστορίας μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η Διοίκηση τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους πορεία.

                                  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

                                   Ιωάννης Πατλάκας