Ανακοίνωση της Προέδρου του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. Δ.Ιωαννίδου.

2019-03-12 12:30

Η Πρόεδρος του Εθνικού κα Δώρα Ιωαννίδου δίνει στην δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου την παρακάτω ανακοίνωση / απάντηση σε κακόβουλα δημοσιευύματα σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Το σωματείο μας ,εκπροσωπείται επίσημα από την ιστοσελίδα ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. (www.ethnikos.org). Οι σελίδες των τμημάτων,(ποδόσφαιρο, γυναικείο ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλευ, γυναικεία υδατοσφαίριση,κολύμβηση,παγκράτιο,) εκπροσωπούνται από τους υπευθύνους τους.

 

Ως πρόεδρος αλλά και για λογαριασμό του ΔΣ που εκπροσωπώ, χρησιμοποιώ  ΜΟΝΟ την επίσημη σελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ για οποιαδήποτε ανακοίνωση κάνω. Αν νομίζουν "κάποιοι", ότι φοβάμαι να πω τα πράγματα με τ όνομά τους ,κάνουν λάθος. Ουδέποτε χρησιμοποίησα ψευδώνυμα ,για να πω αυτό που πιστεύω.

Σίγουρα τα παντελόνια δεν τα φορούν πάντα άντρες!

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να προβώ σε τέτοιες δηλώσεις,αλλά προφανώς την αδιαφορία μου στις χυδαιότητές τους ,την εξέλαβαν ως αδυναμία.

Σας ενημερώνω λοιπόν,ότι όποιος έχει χρησιμοποιήσει τ'  όνομά μου ,για να μου προσάψει τις αθλιότητες τους,θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Προσπάθησα να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία στις χαζομάρες που ακούω εδώ και πολύ καιρό,όμως υπέπεσαν σε παράπτωμα,χρησιμοποιώντας τ όνομά μου.

Καλή Σαρακοστή!»