ΑΠΟ Κερατσίνι-Εθνικός 2-1

2017-12-17 20:16

Σε έναν αγώνα με απροσδόκητη εξέλιξη ο Εθνικός κατάφερε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι και μάλιστα με ανατροπή. Στο α' μερος ο Εθνικός κατάφερε να αξιοποιήσει τη νευρικότητα του Κερατσινίου και έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης.
Η πρώτη καλή φάση ξεκίνησε με τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του Εθνικού για καταφανέστατο πέναλτυ στον Κατσικοκέρη.
Στο 11' ο Παυλάκης σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 15' ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου μπλόκαρε το σουτ του Κατσικοκέρη ενώ η επόμενη φάση ανήκε στο Κερατσίνι με τον Κρητικό στο 26' να γυρίζει ψύχραιμα τη μπάλα στον Σικαλιά μετά τη σέντρα του Ντούλια.
Στο 27' έγινε το 1-0, όταν ο Κωνσταντίνου με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Φραντζεσκάκη με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και εν συνέχεια να αναπαύεται στα δίχτυα ξεσηκώνοντας τον κόσμο του Εθνικού.
Στο 30' το φάουλ του Πασαλίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 35' ο Κρητικός απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Μπερνιδάκη ύστερα από το φάουλ του Πασαλίδη. Στο 40' η κεφαλιά του Πασαλίδη δεν ανησύχησε τον Σικαλιά που είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στο 42' ο Φραντζεσκάκης έδιωξε τη σέντρα του Κατσικοκέρη προτού η μπάλα καταλήξει στον ανενόχλητο Παυλάκη.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Εθνικός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα η κατάσταση ανατράπηκε.
Στο 61' έγινε το 1-1 για το Κερατσίνι όταν ο Ντούλιας έκανε το πρώτο σουτ και ο Σικαλιάς απομάκρυνε εντυπωσιακά όμως στην επαναφορά ο Καλογιάννης έκανε το 1-1 με σουτ.
Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 65' ο Γερόλυμος με σέντρα-σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 76' η ομάδα του Εθνικού έχασε ακόμη μια καλή στιγμή, όταν ο Κρητικός μετά το όμορφα εκτελεσμένο φάουλ του Καραλή έστειλε τη μπάλα λίγο αουτ.
Στο 77' το Κερατσίνι έφτασε στην ανατροπή όταν ο Πασαλίδης βρέθηκε εντός περιοχής και με σουτ έκανε το 2-1.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους παρά τις προσπάθειες των κυανόλευκων.

ΑΠΟ Κερατσίνι:Φραντζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράϊ, Μπατής, Βαττής, Γκιάτης (57′ Καλογιάννης), Ντούλιας (90+1 Διάκος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (87′ Καμπούρης), Παπασπύρος (79′ Παναγιωτόπουλος).
Εθνικός:Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (83′ Σωπασής), Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου (83′ Χατζησάββας), ,Μάναλης, Κατσικοκέρης ,Μακρυγιάννης (69′ Καραλής), Παυλάκης .

Τα άλλα αποτλέσματα
Ιάλυσος-Διαγόρας Ρόδου 1-0
Πανασπροπυργιακός-Πέλοπας Κιάτου 0-0
ΑΟ Ζευγολατιό-Προοδευτική 0-5
ΑΣ Ρόδος-Ιωνικός 0-0
Ρεπό: ΠΑΟ Λουτράκι

Η επόμενη αγωνιστική
11η - 7/1/2018, 15:00
Ιωνικός Νίκαιας-ΑΟ Ζευγολατιό
Διαγόρας Ρόδου-ΠΑΟ Λουτρακίου
Εθνικός-ΑΣ Ρόδος
Πέλοπας Κιάτου-Ιάλυσος
Πανασπροπυργιακός-Κερατσίνι