Απόλλων-Εθνικός 8-7 Playoff

2019-05-20 22:39

Με λουλούδια,ενός λεπτού σιγή αλλά και το ζεστό χειροκρότημα στην μνήμη του Δημήτρη Κουγεβετόπουλου ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Εθνικό στο κολυμβητήριο στο Γουδί που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους μετά απο ένα πραγματικό ντέρμπυ με 8-7.

Η ομάδα μας που αγωνίσθηκε με μαύρα περιβραχίονια είχε την υποστήριξη των οπαδών της που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθ΄όλην την διάρκεια του αγώνα έχασε στις λεπτομέρειες έναν αγώνα που θα μπορούσε και να είχε κερδίσει.

Ο δεύτερος επαναληπτικός αγώνας που θα κρίνει την 3η θέση στην βαθμολογία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Π.Καπαγέρωφ» στις 19:00.

Τα 8λεπτα: 4-2, 0-1, 1-1, 3-3.

Απόλλων Σμύρνης (Γ.Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 5, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Εθνικός (Φ.Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.