Εθνικός-ΑΕ Μοσχάτου 3-1(κπ)

2017-12-07 19:24

Κατά 100% αλλαγμένος σε σχέση με την σύνθεση του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Διαγόρα παρουσιάστηκε ο Εθνικός στο γήπεδο του Μοσχάτου απέναντι στην τοπική ΑΕ, παιχνίδι που διεξήχθει στα πλαίσια του κυπέλλου Πειραιά. Μπορεί η ομάδα μας να παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετική σύνθεση αλλά είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που την διακρίνουν κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Σοβαρή και αποτελεσματική, η ομάδα του Εθνικού αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 απο τους τύποις φιλοξενούμενους, αντέδρασε και κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μάναλη και Παυλάκη σε δύο περιπτώσεις να δίνουν την νίκη στην ομάδα μας. Όπως προαναφέραμε το Μοσχάτο προηγήθηκε στο σκόρ με ένα ουρανοκατέβατο -κυριολεκτικά- γκόλ μετά απο έμμεσο χτύπημα φάουλ του Σούφλα, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος πήρε αρκετό ύψος και παράξενη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας μας. Σε κανένα σημείο του αγώνα όμως οι κυανόλευκοι δεν υστέρησαν, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, παίζοντας στο μισό σχεδόν γήπεδο τους «φιλοξενούμενους» και στα 90΄ του αγώνα, παίρνοντας τελικά την νίκη με 3-1.

Εθνικός:Βουτσινάς, Πίσσας(56' Παυλάκης), Βενέτης, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Κατίδης(83' Γιαταγανάκης), Χατζησάββας(46' Μακρυγιάννης), Λεωνιδόπουλος, Μάναλης, Σωπασής, Κομνηνός.
ΑΕ Μοσχάτου: Παπαδόπουλος, Γκορόγιας(15' λ.τρ. Φόνσος), Σκορδίλης, Σουλάι, Καραπιπέρης, Φιαμέγκος, Μουρελάτος(80' Βεζύρης), Σούφλας, Μπόλης(66' Δρυμούσης), Μπαμίχα, Κάλφας(71' Ψυλλάκης).