Εθνικός-Ακράτητος 1-1

2019-11-16 18:13

Την αφλογιστία του για ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε ο Εθνικός που παραχώρησε ισοπαλία στον Ακράτητο με 1-1.
Η ομάδα μας για ένα ακόμη αγώνα (έχοντας εκτός λόγω τραυματισμού και ακόμη δύο κεντρικούς επιθετικούς,Τσιάβο και Μουδούρογλου) δεν κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιούταν, αφού σπατάλησε όσες ευκαιρίες δημιούργησε με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει για μια αγωνιστική ακόμα την πικρή γεύση σε όσους φίλους του Εθνικού βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη.

Ο Εθνικός μετά απο 9 αγωνιστικές -με αγώνα λιγότερο που δεν αλλάζει όμως την βαθμολογία δραστικά- βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να βελτιώσει κατά πολύ την επιθετική του δυστοκία για να μπορέσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να βελτιώσει και την βαθμολογική του θέση.

Το φιλμ του αγώνα :
Στο 3' ο Κατσέρης δεν πρόλαβε την κάθετη πάσα του Διάκου, με τον τέρματοφυλακα του Ακράτητου να πέφτει στα πόδια του επιθετικού του Εθνικού και να μαζεύει την μπάλα.
5' ο Δημακάκος βρίσκει τον Πολίτη που βγήκε πλάγια από την εστία των φιλοξενούμενων με το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει στους αμυντικούς.
Ο Εθνικός συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 7 μετά από σέντρα του Νταούλια, ο Κατσέρης άφησε στον Δημακάκο του οποίου το σουτ έφυγε άουτ.
12΄ χάνεται μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ανοίξει το σκορ όταν ο Γκετσι έκανε την κούρσα από δεξιά, πάσαρε χαμηλά και παράλληλα προς το τέρμα στον επερχόμενο Δημακάκο που μόνος του μπροστά από την εστια πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
17' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Διάκο να βρίσκει. ωραία τον Πολίτη μέσα στην περιοχή και λίγο δεξιά σε με τον τελευταίο να πιάνει το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ.
22' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη - από τις δύο, στο πρώτο ημίχρονο επισκέψεις στην περιοχή μας με στημένες από κόρνερ φάσεις και οι δύο - της ομάδας μας, με το σουτ που επιχείρησαν να φεύγει άουτ.
24΄ μετά απο κόρνερ του Πολίτη ο Ευαγγέλου κάνει την προβολή με την μπάλα να καταλήγει αουτ.
27΄ ο Γκέτσι και πάλι απο δεξιά θα κάνει την παράλληλη σέντρα με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Ακράτητου με τον Πολίτη σε πρώτη φάση και τον Δημακάκο να μην προλαβαίνουν να κάνουν την προβολή
30΄ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν το δεύτερο τους κόρνερ στον αγώνα, η μπάλα φτάνει στην περιοχή μας οπού ο Πετσίτης με ανάποδο ψαλίδι γράφει το 0-1.
41΄ο Γκέτσι συνεχίζει να δημιουργεί ρήγματα στην περιοχή των φιλοξενουμένων με την μπάλα να φτάνει στον Κατσέρη που πιάνει το σουτ απο το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να φεύγει αουτ.
44΄παράλληλη χαμηλή και επικίνδυνη σέντρα απο τον Νταούλια η οποία πέρασε ανεκμετάλευτη.
Με δύο ευκαιρίες και ένα δοκάρι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Εθνικό να συνεχίζει όπως και στο πρώτο να πιέζει την εστία του Μουζάκη.
47΄ σουτ του Διάκου έξω απο την περιοχή μετά απο απόκρουση των αμυντικών η μπάλα φύγει αουτ,
48΄σουτ του Γκέτσι απο πλάγια και δεξιά ,με τον Μουζάκη σωστά τοποθετημένο στην εστία να μπλοκάρει την μπάλα,
51΄σουτ του Σκεντερά¨, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ακράτητου και αουτ,
54΄ο Δημακάκος βρίσκει έξυπνα τον Σκεντεράϊ το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας,
62΄οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν περισσότερους χώρους και προσπαθούν να κινηθούν επικίνδυνα προς την περιοχή του Εθνικού, το σουτ που επιχειρούν καταλήγει αουτ,
66΄ κάθετη πάσα του Διάκου στον Κατσέρη που δεν ακολουθεί την φάση η οποία θα του επέτρεπε να βγεί μόνος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων,
73΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, ο Χατζηστάμου κάνει την σέντρα, ο Γκέτσι μόνος του και λίγο πλάγια απο το τέρμα κάνει το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει ακόμα μια φορά,αουτ...
77΄ο Βουτσινάς με έξοδο προλαβαίνει τους επιθετικούς του Ακράτητου,
83΄σέντρα του Πολίτη με τους Χατζηστάμου και Σαραντόπουλο να πραγματοποιούν διαδοχικά τα σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ,
84΄νέα καλή ευκαιρία για τον Εθνικό, μετά απο σέντρα του Νταούλια ο Μουσταφίδης πιάνει την κεφαλιά με τον Μουζάκη να αποσοβεί για μια φορά ακόμη τον κίνδυνο,
85΄ ευκαιριών συνέχεια για τον Εθνικό με τον Πολίτη να ελίσετε μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας τους αμυντικούς του Ακράτητου, το σουτ που επιχειρεί απο καλή θέση περνάει λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Ακράτητου,
89΄ΓΚΟΛ για τον Εθνικό! Ο Διάκος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφαρίζει τον αγώνα,
94΄Τελευταία ευκαιρία για τον Εθνικό που προσπάθησε για την ανατροπή, η παράλληλη χαμηλή σέντρα του Χατζηστάμου κοντράρεται απο τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια των παικτών του Εθνικού που είχαν εγκατασταθεί σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στην αντίπαλη περιοχή.

Εθνικός: Βουτσινάς, Νταούλια, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι(75′ Σαραντόπουλος), Διάκος, Κατσέρης, Πολίτης, Δημακάκος(59′ Χατζηστάμου).
Ακράτητος: Μουζάκης, Νομικός, Διονέλλης, Κοντιζάς, Μαούνης, Κοντούλης Α.(62′ Βλάχος), Οντιάμπο(55′ Κόρμαλης), Φιλιμέγκας, Καραγιάννης(84′ Κουτρούλης), Τσεπέλε(89′ Σταυρόπουλος), Πετσίτης.

Τα άλλα αποτελέσματα
Πανθηραϊκός-Κερατσίνι 0-0
Φωστήρας-Ηλυσιακός 0-1
Κηφισιά-Θύελλα Καμαρίου 1-2
Εθνικός-Ακράτητος 1-1
Άγιος Ιερόθεος-Καλλιθέα 0-0
Ερμής Κορυδαλλού-Άγιοι Ανάργυροι 1-0
Άνω Μερά-Μοσχάτο