Εθνικός-Πέλοπας Κιάτου 1-0

2017-12-10 18:23

Με γκολ του Μακρυγιάννη στο 22' η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 του Πέλοπα Κιάτου για την 9η αγωνιστική. Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος με τον Εθνικό να είναι σαφώς ανώτερος απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα που έπαιξε στη κόντρα χωρίς να καταφέρει ομως να απειλήσει αισθητά.
Στο 7' το σουτ του Μακρυγιάννη μετά από όμορφη ατομική ενέργεια σταμάτησε στο σώμα του Παπαδόπουλου και κατεληξε κόρνερ. Στο 13' δράστης ήταν και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τη μπαλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 22' ομως μετά από όμορφη σέντρα του Γιάννη Καραλή ο Μακρυγιάννης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ριτζάι κάνοντας το 1-0 με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα. Στο 37' είχαμε τη σέντρα του Παυλάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Καραλής επέλεξε να σουτάρει με τη μπάλα να περνάει παράλληλα χωρίς να βρίσκεται στο σημείο αυτό κάποιος παίκτης για να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 43' ο Γερόλυμος μπήκε ωραία από αριστερά και έστρωσε στον Μακρυγιάννη όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ. Στο 50´ ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ όμως ο Σικαλιάς δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 53' ο Μακρυγιάννης έκανε τη σέντρα με το γυριστο σουτ του Παυλάκη να απομακρύνεται από τον Ριτζάι.
Στο 60' ο Πέλοπας είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μυργιώτη να φεύγει άουτ.
Στο 77' η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάναλη να γυρίζει ιδανικά τη μπάλα και τον Κατσικοκέρη να μην προλαβαίνει να κάνει το 2-0.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ριτζάι στο 81' απομάκρυνε το σουτ του Κωνσταντίνου.

Εθνικός:Σικαλιάς,Στασινός,Γερόλυμος,Κρητικός(36΄λ.τρ.Μπένα),Ρούσσης,Κωνσταντίνου,Καραλής(59΄Μάναλης),Μακρυγιάννης(72΄Κατίδης),Κατσικοκέρης,Ρομάνο(90΄Σωπασής),Παυλάκης.
ΠέλοπαςΚιάτου:Ριζάι,Τουμπανάκης,Κουρούμαλης,Νάκος,Παπαδόπουλος,Μιχαλόπουλος(72΄Αναγωνστόπουλος),Ροθώνης(85΄Παλογιαννίδης),Παπαβασιλείου,Μυργιώτης,Μπούκης,Γάλας(57΄Πράττος).

Τα άλλα αποτελέσματα
Διαγόρας-Πανασπροπυργιακός 0-0
Ιωνικός-Κερατσίνι 2-0
Α.Ο. Ζευγολατιού-ΑΣ Ρόδος 0-1
Προοδευτική-Α.Ο. Λουτρακίου 0-0

Η επόμενη αγωνιστική 10η
Πανασπροπυργιακός-Πέλοπας Κιάτου
ΑΠΟ Κερατσίνι-Εθνικός
Ιάλυσος-Διαγόρας
ΑΣ Ρόδος-Ιωνικός
Α.Ο. Ζευγολατιού-Προοδευτική