ΓΣ Μαρκό - Εθνικός 2-1

2021-06-06 19:10

Σε ένα αγώνα με πολλούς τραυματισμούς εκατέρωθεν ο Εθνικός ηττήθηκε απο τον ΓΣ Μαρκό με 2-1, ένα αποτέλεσμα που όμως δεν αλλάζει την τελική 6η θέση που κατέκτησε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ο τραυματισμός του Μπακόλα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου που αποχώρησε τραυματίας δίνοντας την θέση του στον Μανωλικίδη στο 46΄με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να τραυματίζεται σοβαρά και να αποχωρεί με ασθενοφόρο απο το γήπεδο στο 50΄της συνάντησης και ελλείψη άλλων επιλογών κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας μας κάθησε...ο Κουντού.
Το γεγονός αυτό εκμμεταλεύθηκαν οι γηπεδούχοι που σημείωσαν απο το σημείο εκείνο 2 τέρματα παίρνοντας το προβάδισμα, με τον Εθνικό να αντιδράει προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ κάτι που κατάφερε προς το τέλος του αγώνα με τον Στάμο,ενώ λίγο νωρίτερα είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες (η μια στο δοκάρι)που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

ΓΣ Μαρκό(Βασίλης Σπάθας): Χαλκίδης, Μαυρίδης, Ξυγκάκης (65' Κοκοτσάκης), Τσίκλος, Κοκαβέσης, Κατσάρας, Κότσι (70' Κοβάνης), Καρυτινός, Σένε, Χίσο (83' Πρέντι), Δηλαβέρης
Εθνικός (Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας (46' λ. τρ. Μανωλικίδης (55' λ. τρ. Πεχλιβανίδης)), Κορλιές, Γκαρδιακός, Παπαγεωργίου (46' Κούντου), Αθανασίου, Αγγελόπουλος, Ξενοπανάγος (46' Βαγγέλης), Στάμος, Ματσαδές (85' Αρκούδας), Μακρίδης. Λαζαρίδης.

Τα άλλα αποτελέσματα
Πανναξιακός-ΑΕ Μυκόνου 0-1
Προοδευτική-Φωστήρας 1-2
Χαραυγιακός-ΑΕ Μοσχάτου 4-2
Αήττητος Σπάτων-Ηλιούπολη 1-2
Δεν αγωνίσθηκε: Πανιώνιος