Κανελία Αρέστη-Στεφανία Καρόζη

2018-08-09 11:47

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της Γυναικείας ομάδας του Εθνικού ΟΦΠΦ με την Κανελία Αρέστη. Η 18χρονη Κανελία έχει αγωνιστεί ως αμυντικό και επιθετικό χάφ στις ομάδες Ήφαιστο Περιστερίου, Σεπολιακό, και την περσινή σεζόν 2017-2018 στον Ιάσωνα Ιλίου. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και της ευχόμαστε καλή αρχή.

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της Γυναικείας Ομάδας του Εθνικού ΟΦΠΦ με τη δεξί μπακ χαφ και στόπερ Στεφανία Καρόζη. Η Στεφανία Καρόζη καταγράφει μεγάλη πορεία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, με συνεργασία με τις ομάδες Α.Ο. Περιστερίου, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Πήγασο Θριασίου, Α.Ο. Πειραιά, Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, Αβαντίδες Χαλκίδας, και Α.Ο. Αθήνας. Είναι επίσης παίκτρια της ομάδας beach soccer Άτλας Παλλήνης. Καλωσορίζουμε τη Στεφανία στην οικογένεια του Εθνικού. Η πολυετής εμπειρία της στο χώρο αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας.

Επίσης η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού  ευχαριστεί  στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη   για την παραχώρηση του Σταύρος Μελισσουργός το οποίο και θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για τις επίσημες υποχρεώσεις του.