Κλήρωσε για Νεάνιδες και Κορασίδες

2021-06-08 18:21
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ η κλήρωση των πρωταθλημάτων Νεανίδων (Κ20) και Κορασίδων (Κ18).
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Νεάνιδες (Κ20)
1η Αγωνιστική: ρεπό
2η Αγωνιστική: 8/7/2021 Ώρα 19.00 Κλειστό Π. Σαλπέας, Εθνικός ΟΦΠΦ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
3η Αγωνιστική: 14 ή 15/7/2021 Κλειστό Δίδυμα Χωράφα, ΑΣ Περιστέρι-Εθνικός ΟΦΠΦ
Η συνολική τελική βαθμολογία των παραπάνω αγώνων στέλνει τον πρωταθλητή σίγουρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και αναλόγως με τα αποτελέσματα των άλλων ενώσεων, έχει μεγάλη τύχη για συμμετοχή στο πανελλήνιο και η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη.
Κορασίδες (Κ18)
Η ομάδα μας κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του ΓΑΣ Ιάσονα και του ΑΣ Περιστερίου.
Από τις τρεις ομάδες, οι δύο πρώτες από τον δικό μας όμιλο περνούν στην τελική φάση μαζί με τις δύο πρώτες ομάδες του πρώτου ομίλου και θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα νοκ-άουτ που μετά από κλήρωση που έγινε το πλεονέκτημα έδρας θα το έχουν οι δύο πρώτες ομάδες του πρώτου ομίλου.
Συνεπώς, αν ο Εθνικός τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου του, θα παίξει με μειονέκτημα έδρας με τον αντίστοιχό του (1ος με 1ο και 2ος με 2ο).
1η Αγωνιστική: 23/6/2021 Κλειστό Σελεπίτσαρι, ΓΑΣ Ιάσονας – Εθνικός ΟΦΠΦ
2η Αγωνιστική: 26/6/2021 Κλειστό Π. Σαλπέας, Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΣ Περιστέρι
3η Αγωνιστική: ρεπό
Σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας μας στην τελική φάση, ο αγώνας νοκ-άουτ θα διεξαχθεί Σάββατο 10/7/2021.
Μετά από συνεννόηση των ομάδων κατά την κλήρωση, για την προστασία των κοριτσιών που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, αποφασίστηκε Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ και αυτή μόνο με rapid test που θα έχει γίνει το τελευταίο 24ωρο, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τις αποστολές των ομάδων.
Ο Εθνικός, σεβόμενος τις αθλήτριές του και τους γονείς τους, που αποφασίσαμε από κοινού τα κορίτσια τους να πάρουν μέρος μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αυτό το καλοκαίρι, θα προσφέρει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στο YouTube.