ΟΦ Ιεράπετρας-Εθνικός 2-0

2019-04-14 19:15

Απογοήτευσε τους φίλους του ο Εθνικός που ηττήθηκε στον  αγώνα της χρονιάς που ήθελε μόνο την νίκη για να κατακτήσει την 1η ή την 2η θέση του 5ου Ομίλου της ΓΈθνικής.Περίπου 20 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο Βουζουνεράκειο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα αλλά η λήξη του αγώνα και η ήττα με 2-0 βρήκε αρκετούς εξ αυτών να κλαίνε με λυγμούς μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε και πάλι η άνοδος.
Ο Εθνικός έκανε ένα καταστροφικό δεύτερο γύρο, πλήρωσε την μη ενίσχυση του ρόστερ του την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών με συνέπεια να παρουσιάσθει αγνώριστος και χωρίς την απαραίτητη φρεσκάδα στον δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Η Ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτυγχάνει στο φινάλε να πάρει την άνοδο στην Football League και αυτό ευχόμαστε να μην  στοιχίσει  πολλά περισσότερα όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και γενικότερα στον Σύλλογο μας.
ΟΦ Ιεράπετρας: Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Καραγιάννης, Χύσι, Μπάμπης, Μηνάς, Κορέτας, Βιγιαφάνε.
Εθνικός : Κολιοφούκας, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Λεωνιδόπουλος (69' Romano), Αλεξίου, Κωνσταντίνου (75' Πολίτης), Μπλάνκο (58' Buter), Τσιλιγκίρης, Μάναλης.