Όλοι μαζί για την συνέχεια

2024-02-26 18:14

Η Συνέχεια στο Πρωτάθλημα Γυναικείου Βόλεϊ της Β' Εθνικής Κατηγορίας Προβλέπεται Συναρπαστική!!  Ο Εθνικός Πειραιώς διεκδικεί την Άνοδο του στην Α2 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην Ιστορία του και Χρειάζεται Δίπλα του σε αυτή την Προσπάθεια ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που δεν τον ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ!! ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! 

Τέσσερις Αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος απομένουν δύο παιχνίδια στα Καμίνια με τον Έσπερο Καλλιθέας την Τετάρτη 28/2/24 και με τον βασικό συνδιεκδικητή του Τίτλου τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου Τετάρτη στις 13/3/24, όπου σε αυτό το ματς θα κριθεί και η πρωτιά στην κανονική διάρκεια, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια, του κατά γενική ομολογία όλων πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων!! 

Τα εκτός έδρας παιχνίδια μας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι φαινομενικά πιο βατά με τις ομάδες του Γ. Σ. Ιλίου & του Ιάσονα Νίκαιας! Ενωμένοι όλοι μας με Μεγάλη Δυναμική, δίνουμε το ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ 4 ΜΑΤΣ της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΤΩΝ PLAYOFFS στεκόμαστε δίπλα στις αθλήτριες μας στους προπονητές μας και στους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα, με μεγάλη πίστη στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της Ανόδου!! ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ! 

Από το τμήμα του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς!