Τα αποτελέσματα των αγώνων 09.02.2019

2019-02-11 08:09

Μετά το τέλος και της σημερινής αγωνιστικής επιβεβαιώθηκαν όσοι πιστεύουν ότι η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα θα είναι αυτή που θα κατακτήσει και τον τίτλο και θα ανέβει στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.
Η Αθλήτριες μας κερδισαν το απόγευμα με 0-3 σετ στο κλειστό σχολικό συγκρότημα του Ρέντη την τοπική ομάδα και οδηγούν σταθερά την κούρσα, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,ξεφεύγοντας 6 βαθμους από την τρίτη "Άρτεμις" η οποία ηττήθηκε σήμερα από τον επόμενο αντίπαλο μας την Πετρούπολη με 3-1, σετ και το τέταρτο "Μοσχάτο" που κέρδισε πολύ δύσκολα εντός έδρας τον "Μίλωνα" με 3-2 σετ και έτσι έχασαν πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της μιας εκ των δυο θέσεων, που οδηγεί στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτή την στιγμή η ομάδα που δείχνει ότι θα διεκδικήσει την μία θέση απ' τις δύο μαζί με τον Εθνικό είναι ο Τελαμώνας Σαλαμίνας,που σημειωτέον τον έχουμε κερδίσει μέσα στη Σαλαμίνα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με 0-3 σετ και όπως καταλαβαίνει κανείς θα τον αντιμετωπίσουμε και την τελευταία αγωνιστική όλου του πρωταθλήματος στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου, όπου πιθανότατα θα κριθεί ο Πρωταθλητής !!!
Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε εκεί είναι μακρύς και χρειάζεται προσπάθεια, σοβαρότητα, σταθερή απόδοση και σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε μέχρι τότε.
Εθνικός ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου) Κούτουβαλη (cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μπούτσιου, Μαντάκη (λίμπερο), Λάβδα, Ασλάνη, Αναστασοπούλου

Βόλλεϋ Υψηλού Επιπέδου πριν λίγο στο Σαλπέας από τις Νεάνιδες του Εθνικού Πειραιά και του Απολλώνιου Κερατσινίου"
Το χειροκρότημα που εισέπραξαν οι Νεάνιδες μας στο τέλος του παιχνιδιού απέναντι στον Απολλώνιο σφράγισε με τον ομορφότερο τρόπο τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία στα δύο χρόνια παρουσίας αυτής της ομάδας την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.
Παρά την ήττα τούς με 0-3 σετ, έδειξαν απέναντι στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της ΕΣΠΕΔΑ ότι πανάξια προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των 8 , συμβάλλοντας σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με πανέμορφες φάσεις, και πολύ υψηλό θέαμα.
Τα σετ ήταν: ( 18-25, 19-25, 20-25 )
Με πρώτη την ομάδα του Κερατσινίου, οι αθλήτριές μας πέρασαν δεύτερες στον όμιλο με μεγάλη διαφορά από την τρίτη και την τετάρτη ομάδα και έτσι βρέθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να έχουν προκριθεί στους 8, μαζί με παραδοσιακές ομάδες που χρόνια πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες των Νεανίδων.
Οριστικά λοιπόν την Πέμπτη το βράδυ στις 21:45 στο Κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω (και αυτό γιατί Κυριακή η ομάδα τους αγωνίζεται στην "pre league" εθνική κατηγορία) θ' αντιμετωπίσουμε σε αγώνα νοκ άουτ, με την ομάδα που θα κερδίσει να πηγαίνει στο μεγάλο final 4 της ΕΣΠΕΔΑ, την ομάδα του Αιγάλεω.
Έτσι γινόμαστε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα που περνάει στην ημιτελική φάση των Νεανίδων και διεκδικεί την είσοδό της στις 4 καλύτερες ομάδες έχοντας αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον Ολυμπιακό Πειραιά στη δεύτερη φάση τον Απολλώνιο Κερατσινίου και τώρα το Αιγάλεω, δηλαδή ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ένωση μας τα τελευταία χρόνια !!!
Καταλαβαίνει κανείς ότι το μέλλον αυτών των κοριτσιών διαγράφεται "Χρυσό" και οι υποχρεώσεις οι δικές μας απέναντί τους πολύ μεγάλες.
Συγχαρητήρια σε όλους !!!

Ήδη για φέτος έχουμε υπερβάλει τους εαυτούς μας, την Πέμπτη θα πάμε χωρίς κανένα άγχος να παίξουμε το παιχνίδι που γνωρίζουμε, να το χαρούμε απέναντι σε μία μεγάλη δύναμη του χώρου, και να σταθούμε ανταγωνιστικοί για άλλη μία φορά.
Τα υπόλοιπα ζευγάρια νοκ άουτ είναι :
Απολλώνιος Κερατσινίου - Πανιώνιος
ΓΣ. Ηλιούπολης - Δας. Δραπετσώνας
Ολυμπιακός Πειραιά - Αστέρας Νίκαιας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου) Καραφαντή (cpt), Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μπούτσιου, Μαντάκη (λίμπερο), Λάβδα, Ασλάνη, Αναστασοπούλου
18