Το Διαδικτυακό Κανάλι Του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά είναι.... Γεγονός "

2020-09-24 08:55
Με την ευκαιρία της τέταρτης σεζόν λειτουργίας του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Συλλόγου μας και παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και εν μέσω πανδημίας, είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει όλοι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.
 
Είμαστε περήφανοι γιατί το χρονοδιάγραμμα που βάλαμε για το Γυναικείο Τμήμα τηρήθηκε απόλυτα με βάση το αρχικό μας σχέδιο, με συνεχόμενες επιτυχίες και ανόδους από τα αναπτυξιακά μας τμήματα, και με την Γυναικεία μας Ομάδα στην πρώτη περσινή συμμετοχή της να κερδίζει την Άνοδο και φέτος να διεκδικεί με τις πιθανότητες υπέρ της, νέα άνοδο για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία.
Φέτος κάνουμε άλλο ένα μεγάλο βήμα που το θεωρούμε υποχρέωση μας, απέναντι σε αυτά τα κορίτσια και τους γονείς τους που πίστεψαν στο στήσιμο αυτής της Γυναικείας Ομάδας, απέναντι στον κόσμο της ομάδας μας που μας πιστεύει και μας ακολουθεί παντού, απέναντι στους Υποστηρικτές μας που είναι δίπλα μας από την Αρχή αυτής της μεγάλης Προσπάθειας και τέλος, απέναντι στα 98 Χρόνια Ιστορίας που κλείνει φέτος ο Εθνικός μας !!
 
Κάνουμε πραγματικότητα το κανάλι του Γυναικείου Βόλεϊ του Συλλόγου μας, στο διαδίκτυο από όπου θα παρακολουθούν όλοι σ' απευθείας μετάδοση τα εντός έδρας παιχνίδια των κοριτσιών μας, σε όλα μας τα Τμήματα και βέβαια την προσπάθεια της Γυναικείας μας ομάδας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα για την επίτευξη των υψηλών μας στόχων !!
 
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εν μέσω πανδημίας που (απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων), για τους γονείς τους φιλάθλους μας και τους υποστηρικτές μας !!
 
Πάντα με Ήθος, Συνέπεια και Σεβασμό σε όλους και κυρίως, στην Ιστορία του Συλλόγου μας !!
 
Κάθε αρχή και δύσκολη για όλους μας !!
 
Για τυχόν μικρά προβληματάκια που μπορεί στην αρχή να προκύψουν στις ζωντανές μεταδόσεις μας, ζητάμε την επιείκεια σας.
ΓΙΑΤΙ...... ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!
Για την Επιτροπή Βόλεϊ
Σπύρος Κουτούβαλης